Buurtcentrum de Pijler

Buurtcentrum de Pijler in de wijk Veldhuizen is er voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt hier meedoen aan verschillende activiteiten, van gym en hiphopdance tot knutselen en klaverjassen. Op de website van buurtcentrum de Pijler vind je het activiteitenoverzicht. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie en een praatje. Ieder maand organiseert een groep vrijwillige buurtbewoners eetcafé de Pijler. Ook kun je hier terecht voor rijbewijskeuring. Kinderen en jongeren kunnen langs komen voor een spelletje, een praatje of om te gamen op de playstation.

Mis je een activiteit in het buurtcentrum? Laat dit weten aan de sociaal beheerders. Zij kijken graag of ze dit voor de wijk kunnen organiseren.

De Pijler wordt beheerd door een samenwerking van de Pijlerraad, de gemeente Utrecht en een sociaal beheerder van Dock.

IMG-2894

Dansen in de Pijler

biljartruimte

Biljartclub de Pijler

Ruimte huren

Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel 030 – 286 00 00. Het is niet mogelijk om een ruimte in De Pijler te huren voor privéfeestjes, zoals bruiloften of verjaardagen.

Activiteitenoverzicht : Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die in de Weide Wereld plaats vinden, van een musicalschool tot taallessen.

"Buurtcentrum de Pijler in de wijk Veldhuizen
is er voor iedereen, van jong tot oud"

Contactgegevens